У Миколаєві неповнолітні надавали секс-послуги: сутенерку відправили до СІЗО із правом внесення застави

13.12.2021, 11:45
Фото: Національна поліція

Апеляційний суд розглянув скаргу прокурора на ухвалу слідчого судді Центрального районного суду міста Миколаєва, згідно з якою підозрюваної Ш. обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Про це повідомляє прес-служба апеляційного суду, у п'ятницю, 10 грудня.

«Жінка підозрюється у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.303 КК України, тобто у сутенерстві, вчинене стосовно кількох осіб, повторно, за попередньою змовою групою осіб, та ч.3 ст.303 КК України – у сутенерстві, за попередньою змовою групою осіб щодо неповнолітнього, які відповідно до ст.12 КК України відносяться до категорії тяжких злочинів», — сказано в повідомленні.

Зазначається, що підозрюваної загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років із конфіскацією майна.

За даними слідства, жінка орендувала приміщення у центрі Миколаєва, де відкрила стриптиз-клуб під назвою «Арт паб Chiki». У стриптиз-клубі підозрювана організувала «сексуальний сервіс», який надавали «танцівниці», зокрема й неповнолітні.

У результаті Миколаївський апеляційний суд скасував рішення слідчого судді Центрального районного суду та відправив підозрювану Ш. під варту з можливістю внесення застави у розмірі 190 320 грн.

Останні новини