У Кривому Розі мати кинула на вулиці своїх дев'ятьох дітей та втекла

17.11.2021, 11:30
фото:свой Кривой Рог

У Кривому Розі мати дев'ятьох дітей, жінка 34 років, залишила їх біля будівлі міськвиконкому. Сама вона пішла у невідомому напрямку разом із співмешканцем.

Це не перший такий інцидент за участю жінки. Про це повідомляє  ТСН .

Наймолодший із дітей ледь досяг 3-річного віку. Раніше сім'я проживала у Широківському районі, куди переїхала із Кривого Рогу. Соціальним співробітникам уже доводилося забирати хлопців до Центру реабілітації. Після цього їхня мати «виправилася» і їй повернули дітей. Зараз ситуація повторилася.

За словами керівника служби у справах дітей виконкому Криворізької міськради Юлії Єланцевої, 15 листопада охорона адміністративної будівлі повідомила її про те, що біля входу перебувають 9 дітейВони були з речами та свідоцтвами про народження. У розмові зі співробітниками служби у справах дітей хлопці розповіли, що мама залишила їх тут, а сама пішла зі співмешканцем «шукати, де вони житимуть».

Юлія Єланцева розповіла, що всіх дітей помістили до міської лікарні №4 у Кривому Розі. Їх оглянули фахівці та провели відповідні тести стану здоров'я. Надалі дітей планують перевести до Центру реабілітації. Що ж до їхньої недбалої матері, то Юлія додала, що їй тепер загрожує покарання в рамках кримінального судочинства.

.

 
Останні новини