"Охматдит" замовив обладнання для моніторингу стану пацієнта на 131 мільйон

06.12.2021, 09:00
Фото з відкритих джерел

ДП "Укрмедпроектбуд" Міністерства охорони здоров’я України 29 листопада за результатами тендеру замовило ТОВ "ДМ-Проект" монітори стану пацієнта для "Охматдиту" на 131,48 млн грн.

Про це повідомляється в системі ProZorro.

До 10 грудня 2021 року в "Охматдит" поставлять обладнання для моніторингу стану пацієнта виробництва Dr?gerwerk AG & Co. KGaA (Німеччина) і Masimo (США).

Зокрема монітори Dr?ger Vista 120 у різній комплектації коштують 254-340 тис. грн.

Торік їх закуповували для "Охматдиту" в дещо іншій комплектації по 275 тис. грн.

Товар буде випущено не раніше 2020 року. Його оплатять наперед. Компанія проведе навчання для двох технічних і двох медичних працівників. Гарантія складає два роки.

Ціна нинішньої угоди на 0,5% нижча від очікуваної вартості закупівлі у 132,12 млн грн.

Єдиним конкурентом було столичне ТОВ "Бланком" киянки Євгенії Павлюк на чолі з Оксаною Шарапатою із продукцією Nihon Kohden (Японія) та тієї ж американської Masimo. Ніхто не знижував ціну під час аукціону. Павлюк володіє і керує столичним ТОВ "Авідан", співзасновником якого раніше також був Сергій Хороших з Макіївки.

Закупівлю провели з другої спроби. Перший тендер відмінили після відхилення обох цих фірм. "ДМ-Проект" не подав технічний документ на центральну станцію моніторингу та документ від "Masimo" про повноваження офіційного дистриб’ютора ТОВ "Ксенко", а "Бланком" подав згоду стосовно персональних даних від начальниці юридичного відділу замість керівниці та не гарантував, що кожен виріб буде марковано знаком відповідності.

Засновниками столичного "ДМ-Проекту" є львів’янин Юрій Вороняк і компанія "Хейлор Інвестментс Лімітед" (Heylor Investments Limited, Кіпр), а директором – Тарас Ткачук.

Кінцевим бенефіціаром через кіпрський офшор є громадянин Білорусі Микола Занкавець.

До травня 2021 року частка офшору в "ДМ-Проекті" належала "Ентрідел СА" (Entrydell S.A., Швейцарія). Також до грудня 2018 року партнерами швейцарської компанії у "ДМ-Проекті" були кияни Віталій та Людмила Євтушенки. Також раніше він називався "Логвуд".

Від заснування ProZorro в 2016 році переможець отримав підрядів на 472,29 млн грн. 

 

Останні новини