Засідання робочої групи з перевірки тарифів: перший млинець нанівець

12.06.2022, 13:30

Робоча група з перевірки обґрунтованості тарифів на  послуги з теплопостачання та гарячої води, що надає КП ТВКГ, та плати за абонентське обслуговування, минулого тижня провела засідання. Очолює групу заступник Южноукраїнського міського голови Юрій Сіроух. До її складу входять представники виконавчих органів ради, депутати, керівництво КП ТВКГ та представник ініціативної групи від територіальної громади.

Члени робочої групи були не задоволені відповідями, що надав місцевий водоканал. Питали, зокрема, про структуру тарифів на послуги з теплопостачання та гарячої води, фінансування автопарку та адмінбудівель комунального підприємства, штатний розклад.  Очільник ТВКГ пояснив, що відписки замість відповідей були надані робочій групі тому,  що у період воєнного стану розгляд запитів на публічну інформацію у виконавчому комітеті Южноукраїнської  міської ради  призупинено. Проте  безпосередньо у будівлі ТВКГ члени робочої групи зможуть ознайомитися з інформацією.

«Перший млинець нанівець» - саме так назвав перше засідання робочої групи її очільник. У Вайбер-групі «Проти підвищення тарифів м.Южноукраїнськ» за результатами наради проводять голосування.

«Дуже багато пішло обурення до поведінки пана Судакова та його підлеглих. Передивіться відео та подумайте. Хочете Ви, щоб ця людина керувала КП ТВКГ? Багатьом здається, що таке відношення до народу недопустиме. Я хочу зробити опитування. Якщо більшість буде за те, що поведінка керівництва недопустима, можемо також зібрати підписи та подати звернення до міськради, що населення має недовіру до керівника КП ТВКГ та вимагає усунути його від посади», пишуть у групі.

Проголосувало 779 осіб. За те, щоб усунути т.в.о. директора КП ТВКГ Д.С. Судакова від керівництва КП ТВКГ, проголосувало 86 осіб (11%), усунути разом з підлеглими, що на відео, 688 осіб (88 %), проти чотири особи (1 %), байдужими виявилися лише дві особи.

 

Останні новини