Поліція знайшла трьох зниклих підлітків із Южноукраїнська

08.11.2021, 15:05
Фото: Національна поліція

Нагадаємо, що вранці 8 листопада у «Центрі соціально-психологічної реабілітації дітей» виявили зникнення трьох підлітків віком 13 та 15 років. Зазначимо, що у цьому закладі виховують дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Неповнолітніх втікачів із Южноукраїнська поліцейські розшукали у селищі Кавуни (колишній Арбузинський район).

З хлопцями все гаразд, нині з ними проводиться профілактична робота. Повідомлення про зникнення дітей надійшло до поліції, сьогодні вранці, 8 листопада, від директора закладу.

На пошуки хлопців було задіяно особовий склад відділення поліції №3 Вознесенського районного управління поліції. Декілька годин знадобилося правоохоронцям, щоб розшукати мандрівників.

За словами хлопців, у такий спосіб вони вирішили прогулятися. Тепер ювенальні поліцейські спілкуються з адміністрацією закладу і надалі їм буде направлено уявлення про усунення та вивчення причин, які сприяли втечі неповнолітніх, та вжиття заходів реагування.

Вихованці центру подолали близько 16-18 кілометрів до селища Кавуни, наразі з'ясовуються обставини, як і чому вони туди потрапили – прийшли пішки, дісталися автостопом, чи є у них родичі у цьому населеному пункті.

Останні новини