Купальний сезон на Южноукраїнському міському пляжі розпочнеться 11 червня

06.06.2022, 15:15
Фото з відкритих джерел

Відповідне розпорядження підписав Южноукраїнський міський голова Валерій Онуфрієнко. Триватиме купальний сезон до 30 вересня.

Передуватиме відкриттю міського пляжу заходи з обстеження та очищення дна акваторії сертифікованими водолазними підрозділами аварійно-рятувальної служби. Очистять пісок від сміття, проведуть ремонт обладнання на міському пляжі, на період купального сезону забезпечать експлуатацію, санітарне очищення і утримання території пляжу. Таблички щодо заборони в’їзду, стоянки автотранспорту на території пляжу, вигулу та купання собак оновлять, встановлять таблички про заборону паління тютюнових виробів та кальяну. Ці роботи покладено на підприємство «Служба комунального господарства».

Управлінню з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради міський голова доручив забезпечити на міському пляжі безпеку життя людей на воді, а саме: здійснити укомплектування, підготовку та утримання працівників рятувального поста; перевірку справності рятувальних суден, спорядження та обладнання, організувати зв’язок з підрозділами екстреної медичної допомоги населенню, правоохоронними органами, аварійно-рятувальною службою Державної служби України з надзвичайних ситуацій та підрозділами територіальної оборони. Про загрозу виникнення надзвичайної ситуації - сигнали «УВАГА ВСІМ!», «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА», «ВІДБІЙ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ» відпочивальників оповістять через гучномовці.

Купатися на водоймищах, закріплених за Костянтинівським та Іванівським старостинськими округами, заборонено.
Громадський порядок в період літнього купального сезону забезпечуватиме відділення поліції № 3 Вознесенського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області спільно з добровольчим формуванням Южноукраїнської міської територіальної оборони №1.

Останні новини