Дівчина з Миколаївщини готується до фіналу національного відбору до дитячого Євробачення 2023

28.09.2023, 15:30

Дванадцятирічна Анастасія Бєлібова з Южноукраїнська, що на Миколаївщині, готується до фіналу національного відбору до дитячого Євробачення 2023, який відбудеться у жовтні. Дівчина увійшла в п'ятірку претендентів на поїздку у Францію до міста Ніцца.

Анастасія Бєлібова — фіналістка нацвідбору дитячого Євробачення. Розповідає, музикою зацікавилась змалечку, проте батьки віддали її на бальні танці, якими вона займається донині.

"Моя перша нагорода була на конкурсі "Світ талантів" у 2018 році. У зв'язку з останніми подіями всі конкурси відбувалися онлайн, але була можливість минулого року поїхати на конкурс офлайн в Одесу, я зайняла гран-прі", — розповідає дівчина.

Мати Анастасії Анна Бєлібова розповідає, що всі нагороди дочки збирає у папки.

За шість років дівчина отримала понад 20 нагород у різних пісенних змаганнях.

Станом на 31 липня Анастасія з сім'єю живе в Южноукраїнську, а її викладачка вокалу — у Миколаєві, тому заняття тривають у дистанційному режимі.

"Заняття у нас відбуваються не менше двох разів на тиждень онлайн. Двічі на місяць намагаються вже зараз приїжджати (у Южноукраїнськ — ред.). Настя — одна з тих дітей, які заходять і ти розумієш — ось воно...якісь мурашки. Ця дитина дійсно на своєму місці", — говорить викладачка вокалу Катерина Лелека.

Анастасія каже, що робить усе, аби гідно виступити у фіналі. У майбутньому мріє стати відомою співачкою, тому до підготовки підходить відповідально.

Голосування відбудеться у два етапи:

  • з 28 вересня по 30 вересня у додатку "Дія";
  • 1 жовтня о 18:00 під час прямого ефіру на Суспільному.

За інформацією міськради, фінал пісенного конкурсу відбудеться у Франції 26 листопада.

 

 

Останні новини