#ЗахистимоБузькийҐард

04.03.2023, 17:20

Штаб опору затопленню Бузького Ґарду звернувся до Міністерства захисту довкілля і природних ресурсів з відкритим зверненням щодо завершення будівництва Ташлицької ГАЕС та підвищення рівня Олександрівського водосховища. Організація закликає Міністерство надати об'єктивну оцінку планованої діяльності та зобов'язати НАЕК «Енергоатом» утримувати рівень Олександрівського водосховища не вище існуючої відмітки. Штаб опору затопленню Бузького Ґарду пропонує розробити та представити на громадське обговорення рішення із зниження рівня до відмітки +8 м, яка є доведено екологічно прийнятною.

Звернення отримало 35 підписів від громадських та благодійних організацій, а збір підписів продовжується. Крім того, захисники пропонують долучитись до процедури ОВД (оцінка впливу на довкілля), де кожен може висловити свою думку та надати зауваження щодо даного питання. Зауваження можна подати на адресу Міністерства за посиланням, наданим у зверненні.

Якщо ви бажаєте дізнатись про цю тему більше, ознайомитись зі зверненням можна за посиланням:

https://docs.google.com/document/d/1qBz69fZZWrjW9xhG7OexAIPefhaDkYSDjcA3i0c7ycM/edit?fbclid=IwAR0nrpqxjAYGXb54tsas9X64gs64bNJpSN0i82dWwhUBUSHB6MJNk7GqiFw

Останні новини