Завдала збитків на понад мільйон гривень

27.06.2023, 11:00

У Вознесенську уповноважена з питань закупівель підозрюється у придбанні військової техніки та амуніції за завищеною ціною. Внаслідок цього місцевому бюджету завдано збитків на суму понад 1,1 мільйона гривень.

Про це 27 червня повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

За інформацією прокуратури, підозрювана 30-річна жителька Вознесенська, обіймаючи посаду уповноваженої з питань публічних закупівель, безпідставно перераховувала кошти постачальнику.

"За даними слідства, посадова особа внаслідок неналежного виконання своїх службових обов’язків, забезпечила проведення процедури закупівлі в системі військової техніки та амуніції за завищеними цінами без використання електронної системи закупівель "Prozorro",– йдеться у повідомленні Миколаївської прокуратури.

Дії посадовиці внаслідок недбалості призвели до збитків місцевому бюджету Вознесенська на суму понад 1,1 мільйона гривень.

Станом на 27 червня Вознесенська окружна прокуратура повідомила жінці про підозру за статтею "Службова недбалість". Санкція статті передбачає до п’яти років ув’язнення. Нині слідчі вирішують питання про відсторонення та обрання запобіжного заходу.

Останні новини