За добу на Миколаївщині ліквідували 3 пожежі

01.03.2023, 13:16

Учора, 28 лютого, пожежникам на Миколаївщині вдалось успішно ліквідувати три пожежі в області. Про це зазначає Головне управління ДСНС у Миколаївській області.

Одна з пожеж сталась у м. Вознесенськ, де вранці на вул. Тімірязева відбулось загоряння в ангарі телескопічного погружчика “Manitou MLT 735”. За попередніми даними, причиною пожежі стала несправність елементів електричної системи погружчика. До приїзду бригади пожежників, власник транспортного засобу та небайдужі свідки витягла об'єкт на вулицю, щоб уникнути збільшення площі займання, чим допомогли рятувальній бригаді загасити полум'я у короткий термін на площі 5 кв.м. Постраждалих немає.

 

Також, за минулу добу відбулось ДТП, внаслідок якого загорівся легковий автомобіль ВАЗ 2105. Дорожньо-транспортна пригода сталась біля с. Солончаки Куцурубської територіальної громади.

Увечері, о 17:29, пожежна бригада отримала виклик з с. Кінецьпіль Первомайської територіальної громади із заявкою про пожежу у триповерховому житловому будинку. Оперативно прибувши на місце займання, рятувальники встановили, що джерелом займання є димохід і врятували будинок від повного знищення, ліквідувавши пожежу. Як наслідок, було виявлено порушення правил безпеки при  експлуатації печі.

ДСНС нагадує про важливість дотримання правил пожежної безпеки у  житлових будинках особливо у холодну пору року, при використанні обігрівачів та опалювальних приладів, а також заборону використання відкритого вогню та електроприладів дітям!

Виконання елементарних правил пожежної безпеки збереже ваше життя та майно від вогню!

Останні новини