Вознесенськ знаходить закордонних партнерів!

04.03.2023, 13:54

Налагодження нових контактів і укріплення зв'язків із закордонними партнерами та організаціями це шлях до відбудови країни та тісної співпраці у подальшому майбутньому! Саме такий курс розвитку відкривається для України на сьогоднішній день, а зокрема для Вознесенської громади це курс на реалізацію нових ідей, проєктів та покращень, які допоможуть не лише відновити громаду, а й зробити її ще привабливішою як для жителів, так і для гостей!

Міський голова  Євгеній Величко представляв нашу громаду на Форумі стратегічного муніципального партнерства у Бьоблінгені/ Зіндельфінгені, який проходив 27-28 лютого.

Захід, що відбувся за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), а також в рамках ініціатив Cities 4 Cities та United 4 Ukraine, мав на меті встановлення нових контактів між потенційними партнерами, виявлення можливих сфер співпраці та підвищення обізнаності керівників муніципалітетів щодо існуючих інструментів підтримки партнерства.

За результатами форуму, Вознесенська громада отримала громаду-партнера з Німеччини  Ditzingen, а міська влада Вознесенська вже анонсувала реалізацію спільних проєктів у найближчому майбутньому.

 

Момент закладення фундменту співпраці 14-ти українських громад та 17-ти муніципалітетів Німеччини став історично знаковим для України, адже відтепер якісно новий вектор розвитку громад стане не просто ідеєю, а реальною перспективою, яка почне втілюватись вже зовсім скоро.

Останні новини