Вітаємо переможців благодійного турніру з баскетболу!

20.02.2023, 17:20

Благодійний турнір з баскетболу, який був проведений 19 лютого 2023 року з нагоди вшанування Героїв Небесної Сотні привітав переможців та усіх учасників.

На базі Вознесенської ДЮСШ, КО ВМЦ ФНЗ "Спорт для всіх" спільно з ГО "Федерація з плавання м.Вознесенська" провели благодійні змагання, метою яких було об'єднання команд громади та збір коштів у допомогу ЗСУ.

Серед учасників було чотири команди: «Артсклад», «Мартинівка», «Вознесенська ДЮСШ» та «Збірна команда Дорошівської ТГ».

Перемогу отримали господарі турніру, команда «Вознесенської ДЮСШ», випередивши команду з с. Дорошівка, яка посіла 2 місце. Бронзове місце виборола команда "Артсклад" і четверте місце посіла команда "Мартинівка".

Загалом, в ході турніру організаторам вдалось зібрати 1600 гривень, які вже передали волонтерам для підтримки Збройних Сил України.

Членкиня Молодіжної ради Дорошівської сільської ради Катерина Рибалко відповіла на питання як подібні благодійні турніри заохочують молодь до спорту:

«Молодь дуже стимулює благодійність і взагалі змагання. Адже в період воєнного стану є певні обмеження щодо проведення подібних заходів. Тому ось такі заходи дають молоді можливість спілкуватися та розвиватися.»

А представниця КО ВМЦ ФНЗ "Спорт для всіх" Руслана Родюк відповіла на питання як вмотивувати молоде покоління займатись спортом у наш час і які заходи плануються для вознесенців:

«Молодь повинна просто вийти на вулицю для занять спортом, умови для цього є. Головне бажання та власний приклад. У нас є багато задумів, і багато заходів не тільки для молоді, але й старшого покоління. Є вже напрацювання.»

Отже, не важливо скільки вам років, де ви працюєте чи навчаєтесь, здоровий спосіб життя та спорт доступні будь-кому, а головне — бажання бути активним та не боятись показувати власний приклад іншим. Спорт  — це те, що загартовує, зміцнює здоров'я, дає енергію та мотивацію до розвитку, а здорова Україна — непереможна Україна!

Ми продовжуємо слідкувати на подіями та спортивними заходами Вознесенщини, щоб поширювати спортивну культуру в громаді!

 

Останні новини