"Вільний мікрофон" у Вознесенську зібрав гроші для бійців 80 ОДШБр

18.05.2023, 20:00

18 травня, відзначаючи День вишиванки, у Вознесенську відбувся захід "Вільний мікрофон", організований Молодіжною радою міста на прохання талановитих вознесенців.

Головною метою "Вільного мікрофону" було не лише познайомити містян із новими талантами та продемонструвати свої уміння, а й зібрати кошти на допомогу бійцям 80 ОДШБр, бійці якої героїяно захищали Вознесенськ на початку повномасштабного вторгнення.

Зібравшись у парку Січової слави, Молодіжна рада та талановиті артисти подарували присутнім задоволення та позитив, якого так не вистачало у важкий час сьогоднішніх реалій життя. У парку лунали популярні українські пісні та авторські вірші і навіть гра на музичних інструментах, яка привертала увагу людей, що не залишались байдужими і долучались до благодійного збору та заохочували до допомоги інших.

Пропонуємо вам переглянути кілька фото із заходу, та слідкувати за подальшими анонсами Молодіжної ради міста, щоб не пропускати подібні цікаві проєкти, які роблять життя трохи позитивнішим.

Останні новини