Великодній квест від Молодіжки: деталі

17.04.2023, 11:51

15 квітня у Вознесенську відбувся Великодній квест, який організувала Молодіжна рада міста. Успішне проведення заходу підняло настрій не лише дітям, а й батькам, які з задоволенням слідкували за цікавими завданнями для команд.

25 дітей, поділені на команди розгадували загадки, виконували завдання, а також — шукали різнокольорові яйця, які були заховані на локації.

Командна взаємодія  — це важливий етап у пошуковій роботі, а разом з уважними та веселими кураторами від Молодіжки, дітям було ще цікавіше та зрозуміліше як діяти та орієнтуватись по наданим підказкам. Подібна форма розваги дажє можливість кожній дитині проявити свої здібності та сильні сторони у командній роботі, а тому цей квест виявився не лише розважальним та цікавим, а й корисним для малечі.

На завершення квесту кожен учасник отримав святкові подаруночки, а тому навіть похмура погода не зіпсувала враення та настрою перед світлим святом Великодня.

На своїй сторінці в Instagram, Молодіжна рада подякувала цсім, хто долучився до квесту та поділились світлинами зі свята, які робили учасники під час заходу.

Останні новини