Україна — це єдність!

16.02.2023, 13:56

Починаючи з 2022 року, щорік 16 лютого проголошено Днем єднання. Цей день стає символом консолідації українського народу, згуртованості та сили духу, який підтримує кожного з нас у найважчі часи. Бійці на передовій та їхні дружини у тилу, діти у школі, лікарі та працівники ДСНС, молодь у кібервійськах, пенсіонери та волонтери — ми всі становимо один єдиний могутній фронт який знає і вшановує символи нашої держави: герб, гімн, прапор. І саме 16 лютого стає ще одним днем, коли ми усі згадуємо про ці символи трохи більше і трепетніше, проговорюючи слова гімну і посилаючи молитви за наших захисників і захисниць, що кладуть усі свої сили, щоб кожен з нас міг спокійно засинати, гуляти з дітьми, пити каву з друзями, волонтерити, працювати, святкувати дні народження і весілля, жити тим життям, яке було за мирних часів і яке обовязково до нас повернеться вже з новим досвідом і новою історією.

Сьогодні, мешканці Вознесенська зібрались на центральній площі для підняття прапора та спільного виконання гімну. Жителі приходили з прапорами, стрічками та великими стягами, щоб долучитись до спільного вшанування символів нашої держави.

Після підняння прапору та виконання гімну, до якого долучились усі присутні жителі міста, до слова було запрошено міського голову Євгенія Величко, який закликав кожного присутнього долучитись до флешмобу «#UAразом» та зробити спільне велике фото з прапором, яке потім кожен може опублікувати у соціальних мережах з відповідним хештегом для того, щоб якомога більше людей по всьому світу побачили силу єдності українського народу.

 

«Ми маємо мрію, і я впевнений, ми до неї всі разом прийдемо. Слава Україні!»

Також, окрім Дня єдності, 16 лютого в Україні відзначають День військового журналіста.

Тримаємо стрій та віримо у Збройні сили України разом, адже у єдності наша могутність і незламність.

 

Останні новини