Світова допомога для Вознесенщини

25.02.2023, 13:54

На офіційній сторінці у Facebook, організація "Громадська платформа" відзвітувала про отримання чергової партії гуманітарної допомоги з-за кордону.:

«Географія підтримки нашої громади і області розширюється. Натепер, нас підтримують фізичні особи і благодійні фонди з Польщі, Німеччини і США.»

Гуманітарну допомогу з Німеччини організував благодійний фонд  "MG hilft der Ukraine e.V. i.G" та його керівникам Карл Засерат і Геннадій Кувшинов, допомогаючи із необхідними засобами для медичних закладів громади. Також фонд анонсував ще одну форму допомоги, про яку вже незабаром нададуть звіт працівники організації.

«Громадська платформа» подякували волонтерів, які координували отримання допомоги та приймали участь у передачі цієї партії, а саме: Олексія Ємел'яненко, Олену Ємел'яненко, Людмилу Николайчук-Кримську та координатора  Ірину Войцеховську.

 

Нагадаємо, що організація «Громадська платформа» активно бере участь у відновленні нашої та сусідніх громад, отриманні гуманітарної допомоги для установ та осіб ВПО, а також тих, хто постраждав від збройної агресії рф на території нашої громади. Співпрацюючи з країнами Європи, волонтерам вдається знаходити та отримувати необхідну допомогу з Польщі, Данії, Сша та Німеччини.  

Сподіваємось, що поле співпраці розширюватиметься і надалі, представляючи нашу громаду та небайдужих волонтерів у різних країнах світу.

 

Останні новини