Спорт — це життя

30.03.2023, 15:26

 

29 березня, міський голова Євгеній Величко та колектив КО ВМЦФЗН "Спорт для всіх" привітали з 99-им днем народження гордість Вознесенська, почесного громадянина міста — Чижевського Георгія Дмитровича.

Вихованці в Україні та за кордоном, тренери усієї області приєднались до привітань, подякували за виховане покоління спортсменів та побажали здоров'я та активного довголіття. Кажуть, що Георгій Дмитрович має мету провести турнір з плавання на свій ювілей 100 років, тож з нетерпінням чекають на цю подію та підтримують ініціативу коментарями та теплими побажаннями.

В Україні та світі пана Чижевського знають ще й як володаря почесних титулів: триразовий Чемпіон Світу та рекордсмен Європи на дистанції 200 м брас в категорії 90+.

Присвятивши себе спорту та вихованню юних плавців, чоловік каже, що плавання і тренерство стали його життям:

Моя порада всім — забути про слово «лікарня», а вивчити слово «басейн»

За своє довге життя чоловік не лише став відомим спортсменом, учасником бойових дій, педагогом, а і артистом театру, отримавши у 1956 році статус актора вищої категорії.

Ми бажаємо Георгію Дмитровичу миру та здоров'я, а містянам нагадуємо, що спорт не лише укріплює тіло та фізичний стан, а й дає життєву енергію для нових звершень та активної діяльності!

Останні новини