ReBuild Ukraine 2023: Вознесенська громада

18.02.2023, 12:59

Відбудова України після численних терористичних атак ворога  — справа, яка стосується не лише українців, а й небайдужих людей по всьому світу. Світова спільнота щодня бачить усі ті жахи та руйнування, які продовжують зростати та поширюватись територією нашої країни, а тому готова сприяти відновленню та модернізації України і запезпечувати підтримку протягом усього етапу її відбудови.

У Варшаві, 15 та 16 лютого відбулась  Міжнародна виставка-форум ReBuild Ukraine, мета якої  — об'єднати керівників постраждалих територіальних громад, забудовників, інвесторів, представників фінансових установ та владних структур та обговорити виклики, які стають на шляху відбудови і пропозиції щодо фінансування необхідних відновлювальних процесів.

Цьогоріч на цьому конкурсі було представлено Вознесенську громаду, яка також зазнала руйнувань та потерпіла від ворожих атак. Презентувала громаду Яна Синявська, керуюча справами Виконавчого комітету, а також у складі делегації громади були Олена Лобаєвська, керівниця ЦНАПу, Ніна Куцовська й Олена Бєла, спеціалісти відділу стратегічного планування.

 

Візитка Вознесенської громади включала в себе кілька пунктів, серед яких: проєкти, географічні особливості, земельні ресурси, демографія, соціальна інфраструктура, впровадження стратегічних проєктів, промисловість та інвестиції, туристичний потенціал, руйнування, контакти.

Серед проєктів, які представила Вознесенська громада були:

 — Оптово-роздрібний ринок з прееробними потужностями;

 — Будівництво сонячної електростанції;

 — Будівництво компостної станції.

Ці проєкти допоможуть модернізувати громаду та запезпечити покращення економічної та екологічної ситуації у громаді, що значно підвищить рівень життя Вознесенців та жителів прилеглих сіл.

Відбудова України — процес довготривалий та клопіткий, але разом, формуючи абсолютно нове бачення прогресивної країни, ми зможемо створити сучасну державу, яка буде привабливою як для українців, так і для туризму.

Останні новини