Продовжуємо тримати стрій!

18.02.2023, 13:41

Війна триває і про це потрібно памятати щодня, адже щодня і щохвилини наші захисники і захисниці виборюють кожен сантиметр української землі, звільняючи його від лап загарбників.

Миколаївський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки продовжує приймати та консультувати усіх небайдужих громадян, які зацікавлені у допомозі ЗСУ власними силами у складі стрілецького батальйону ЗСУ.

Формування таких батальйонів у кожній області зумовлене наказом Головнокомандувача Збройних Сил України у звязку з агресією рф протик України та з метою оперативного реагування на загрози безпеці держави.

Відтак, кожен доброволець, який має мотивацію та бажання вступити до лав ЗСУ у склад стрілецького батальйону, може проходити військову службу з обліковими спеціальностями і не має обмежень за станом здоровя, має можливість особисто звернутись до центрів надання адміністративних послуг або центрів зайнятості, де кожному буде надано необхідну інформацію.

До проходження служби у добровольчому стрілецькому батальйоні приймаються чоловіки та жінки від 18-60 років з наявністю або без наявності військової освіти. Запрошуються до служби рядові, офіцери, сержанти, тощо., люди без військової підготовки, юристи, економісти, і.т.д.

Для жінок вакантні посади кухарів, звязківців, бойових медиків (без обовязкової медичної освіти) та фельдшерів.

Військовослужбовці гарантовано проходять навчання та бойове злагодження, а також отримують гідну заробітну плату, додаткові грошові винагороди, соціальний та медичний захист, забезпечення формою, харчуванням, а також карєрний зріст і опанування нової спеціальності.

Для отримання детальнішої інформації охочі можуть звертатися до РТЦК та СП Миколаївської області або за номерами телефонів: 067 725 34 70; 095 766 28 10; 096 109 17 64; 067 725 34 83. 

Останні новини