Прекрасна половина на захисті тилу

08.03.2023, 16:39

Вже другий рік поспіль українські жінки відзначають жіночий день у важких воєнних реаліях. Показуючи усьому світу свою незламність, стійкість і витримку, жінки України не лише забезпечують надійний тил для громадян, а й захищають країну, героїчно допомагаючи нашим воїнам.

З нагоди Міжнародного жіночого дня, міський голова Вознесенська  Євгеній Величко зустрівся з 50-ма жінками-волонтерами нашої громади,  подякував за таку складну роботу в умовах війни і нагородив за активну громадську діяльність.

Волонтерство  це завжди важка робота, яка потребує не лише фізичної витривалості та стресостійкості, а й емоційної сили і міцного морального духу, адже іноді цим тендітним дівчатам доводиться бачити і чути ті речі, які неможливо було уявити у мирний час. Вони докладають неймовірних зусиль, щоб допомогти тим, хто потребує цього найбільше і згуртувати народ, мотивуючи своєю роботою.

 

Волонтери нашої країни не зупиняються допомагати воїнам на передовій, не забувають про тих, хто потребує допомоги поряд, не втомлюються дбати про власну родину і завжди залишаються прекрасними жінками, які заслуговують на повагу та подяку.

Ми доєднуємось до привітань міського голови та висловлюємо найщиріші побажання усім жінкам нашої громади!

 

Останні новини