Поліція Вознесенщини продовжує навчальні заходи для учнів освітніх закладів громади

20.04.2023, 14:14

Дбати рпо безпеку маленьких українців важливо щодня, приділяючи увагу правилам безпеки у побуті, при повітряній тривозі та навіть під час користування соціальними мережами. Так, інспектори ювенальної превенції відділення поліції № 1 Вознесенського райуправління завітали з пізнавальною лекцією до вихованців Братського ліцею.

Продовжуючи візити до освітніх закладів громади, правоохоронці поспілкувались з учнями про правила поведінки в побуті та під час навчального процесу, нагадали дітлахам про правила поводження на вулицях, особливо в темну пору доби, як швидко діяти під час сигналу «Повітряна тривога» та у разі виявлення підозрілих чи вибухонебезпечних предметів.

 

Наприкінці зустрічі поліцейські розповіли дітям що таке булінг, як його розпізнати та що робити, якщо постраждали від нього. Адже насильство над дитиною, здійснене однолітками чи дорослими, неприпустима річ у стосунках людей. 

Подібні заходи поліція Вознесенщини проводить вже не вперше, а раніше такі лекції організовувались для учнів спільно з рятувальниками ДСНС у Єланецькому ліцеї №1, Рацинській спеціальній школі, Вознесенській спеціальній школі-інтернат та інших навчальних закладах громади. У поліції кажуть, такі заходи будуть продовжувати і надалі, адже важливо, щоб діти зростали у безпеці та мали можливість дізнатись необхідні речі, які можуть врятувати життя. 

 

 

Останні новини