Поліція викрила точку збуту наркотичних речовин на Вознесенщині

16.02.2023, 17:57
Фото: mk.npu.gov.ua

За попередніми даними, затриманому повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч. 1, 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене повторно».

Процедура санкціонованого обшуку майна та факт збуту наркотичних речовин місцевому мешканцю зафіксували 14 лютого під час оперативно-слідчих дій поліцейських районного управління.

У ході обшуку у зловмисника було знайдено згортки із невідомою білою кристалічною речовиною, яка була направлена на експертизу для досліджень, а також грошові кошти у розмірі 5000 гривень, які були отримані затриманим від збуту наркотичних речовин.

 Фото: https://mk.npu.gov.ua/

Відділ комунікації поліції Миколаївської області повідомляє, що в ході проведених досліджень та аналізу отриманих доказів дії затриманого будуть доповненя додатковою кваліфікацією, проте на сьогоднішній день стаття, інкримінована зловмиснику передбачає позбавлення волі на строк до десяти років з конфіскацією майна.

Запобіжний захід для чоловіка незабаром буде вирішено у процесі судового слідства.

Останні новини