Навчальні заклади Вознесенська продовжують готувати укриття для нового навчального року

12.07.2023, 15:30

16 укриттів у навчальних закладах громади будуть готові приймати вихованців вже 1 вересня, для їх ремонту з міського бюджету було виділено 15 млн. гривень.

Як повідомили у міській раді, головна мета - забезпечити безпечне навчальне середовище для дітей в умовах воєнного стану та загрози ракетних обстрілів.

Ремонтні роботи вже повністю завершено, у наступних закладах: дитячі садочки № 1, 2, 9, 10, 11, 14, школах № 5, 8, 10, гімназії ім. Т.Г. Шевченка та Новогригорівській гімназії.
Тривають ремонти в дитячих садочках № 4 та 12, школах № 4, 2 та 3, які будуть завершені до початку навчального року 2023.

Міський голова Євгеній Величко разом з заступником Андрієм Макоєдом оглянули процес ремонту укриттів. Під час візитів, міський голова оглянув якість проведених робіт і спілкувався з керівниками та працівниками закладів щодо проблем чи питань, які виникли під час ремонтів.

Міський голова підкреслив, що безпека та захист дітей є найважливішим завданням для міської влади та наголосив на необхідності постійного вдосконалення укриттів та систем безпеки, щоб забезпечити надійний рівень захисту наших маленьких громадян у випадку надзвичайних ситуацій.

У червні також було розпочато роботи з ремонту цокольного приміщення у школі № 3 за підтримки UNICEF Ukraine. За підтримки фонду буде проведено ремонт та облаштування укриття меблями та технікою. Ця ініціатива дозволить забезпечити ще одне безпечне місце для навчання дітей та дозволить розпочати навчальний процес у цій школі.

Останні новини