На Вознесенщині поліцейські затримали двох зловмисників за пограбування місцевого мешканця

26.04.2023, 15:09

24 квітня до чергової частини Вознесенського районного управління поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що він став жертвою злочинних дій.

Завдавши тілесних ушкоджень потерпілому, фігуранти відібрали належне йому майно. 

Від потерпілого правоохоронці дізнались, що 23 квітня, знаходячись на одній із вулиць райцентру, на зупинці громадського транспорту, до нього підійшли наглядно знайомі чоловіки, спричинили тілесні ушкодження та, погрожуючи насильством, заволоділи мобільним телефоном, курткою і кросівками заявника.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські встановили осіб, причетних до скоєння злочину.

Зловмисниками виявилися чоловіки 54-х та 36-ти років, які раніше неодноразово притягувались до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. Слідчі затримали їх у порядку ст. 208 КПК України.

За скоєний злочин обом фігурантам слідчі поліції оголосили про підозру за ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану». Вирішується питання щодо обрання запобіжних заходів.

Управління поліції наголошує, що на осіб, які вчиняють злочини в умовах воєнного часу, чекає посилена відповідальність і більш суворе покарання.

Останні новини