Міський голова Вознесенська підписав Меморандум про співпрацю з представниками проєкту «Підтримка децентралізації в Україні»

15.09.2023, 13:30

Міський голова підписав Меморандум про співпрацю з представниками проєкту «Підтримка децентралізації в Україні».

 Шведсько-український проєкт «Підтримка децентралізації в Україні» SALAR International.org.ua, фінансується Урядом Королівства Швеція та впроваджується Шведською асоціацією місцевих влад та регіонів (SALAR) працює в Україні з 2015 року та має значний досвід та фахову експертну команду. Вони допомогли багатьом громадам у реалізації реформ децентралізації та покращенні якості освітніх послуг.

Експерт проєкту, Олег Фасоля, розповів про проєкт, спрямований на формування ефективних органів управління освітою та покращення якості освітніх послуг в громадах.

Під час зустрічі міський голова Євгеній Величко зауважив, що освіта є ключовою ланкою в громаді, і відзначив важливість розробки плану дій для формування ефективної системи управління освітньою галуззю. Це також включає в себе розвиток мережі освітніх закладів, які гарантують отримання повної загальної середньої освіти для дітей нашої громади.

 У Міській раді зазначили, що спільно з представниками проєкту планує активно співпрацювати з усіма стейкхолдерами, щоб покращити якість освітніх послуг та створити рівні можливості на здобуття середньої освіти для усіх учнів нашої громади.

Також Вознесенська міськарада подякувала Шведському уряду та Шведській асоціації місцевих влад та регіонів (SALAR) за співпрацю та підтримку нашого розвитку.

Останні новини