Міський голова відповідає на питання

25.03.2023, 10:21

Нещодавно, міська рада Вознесенська анонсувала серію зустрічей міського голови Вознесенська Євгенія Величка із жителями громади, де усі небайдужі зможуть задати актуальні питання, висловити скарги та пропозиції, а також отримати необзідну інформацію безпосередньо з вуст міського голови.

Такі обговорення вже відбулися і селах Новогригорівка та Ракове, а також мкрн. Болгарка, де жителі змогли не лише дізнатись про проведену роботу у 2022 році, а й почути плани на поточний рік.

Так, основними питаннями та зауваженнями жителів сіл Новогригорівка та Ракове стали: відновлення амбулаторії у с. Ракове, водопостачання до сіл, грейдерування доріг та встановлення нових зупинок громадського транспорту.

Жителі мікрорайону Болгарка, говорили про проблеми з рухом громадського транспорту, водопостачанням, стихійними сміттєзвалищами та інші.

Євгеній Величко запевнив  усі пропозиції будуть опрацьовані та передані у роботу відповідним службам та комунальним підприємствам.

Запланованими залишаються ще три зустрічі з містянами:

— 25 березня 15.00 ЗОШ № 6 (вул.Героїв України,5);
— 26 березня о 14.00 мікрорайон Пряме, Будинок культури;
— 26 березня о 16.00 ЗОШ № 5 (вул. 80-ї штурмової (Матросова), 205).
Кожна думка є важливою і якщо вас хвилюють певні проблеми громади, або запитання, на які ви хочете почути відповідь безпосередньо від міського голови — долучайтесь до обговорення та не бійтесь висловлювати власні пропозиції!
Останні новини