Клас Безпеки у Вознесенську привітав першачків

05.04.2023, 12:17

Вознесенське районне управління Головного управління ДСНС України у Миколаївській області спільно з управлінням освіти Вознесенської міської ради розповіли про перший урок першачків у Класі Безпеки Вознесенської гімназії. Весь рік діти навчались дистанційно, а отже такий візит у новий клас став для них першим за рік.

Інспектор Вознесенського райуправління Головного управління ДСНС України у Миколаївській області та спеціаліст безпеки в освітньому середовищі устріли дітей та провели для них інформативний урок, демонструючи навчальні макети, правила безпеки та інші цікаві факти від фахівців.

Варто зазначити, що урок проходив в інтерактивній формі, тобто залучаючи дітей у перегляд мультфільмів та макетів, в тому числі створені ДСНС України спільно з ЮНІСЕФ, а також перехід від однієї локації до іншої спільно з рятувальником та фахівцем з безпеки освітнього середовища.

Після насиченого уроку, діти подякували спецалістам та сказали, що такі уроки є цікавими та пізнавальними та пообіцяли дотримуватись правил безпеки.

Останні новини