Кадрові зміни на Вознесенщині

22.02.2023, 14:53

21 лютого 2023 року, постійний представник Кабінету міністрів України у Верховній Раді України Тарас Мельничук на своєму каналі Telegram опублікував нові кадрові зміни, затверджені Кабінетом Міністрів України.

Згідно цих змін, було погоджено звільнення Шурабури Сергія Олеговича з посади голови Вознесенської районної державної адміністрації Миколаївської області. Причина такого рішення наразі невідома і Кабміном не коментується, проте за законом, особа, що є головою РДА звільняється з посади Президентом України за поданням Кабінету Міністрів України, отже відповідне рішення повинен винести Президент України Володимир Зеленський.

Як відомо, пан Шурабура займав посаду очільника голови  Вознесенської райдержадміністрації за розпорядженням президента України  № 124/2021-рп від 26 лютого 2021 року, а до того обіймав посаду Доманівської РДА.

Як повідомляв голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім, Сергій Олегович здійснюватиме роботу півроку, після чого відбудеться нарада, на якій буде проаналізовано діяльність голови Вознесенської РДА і у разі позитивної динаміки розвитку району, співпрацю буде продовжено.

Наразі, про деталі рішення Кабміну не відомо, коментарі щодо причин погодження зняття з посади Шурабури С.О. та власне рішення Президента України чекаємо згодом.

Останні новини