Ініціатива Президента "Зелена країна" прогресує на Миколаївщині

22.03.2023, 12:41

Озеленення країни – шлях до екологічного майбутнього України. Саме тому важливо не лише зберігати природні ресурси, а й поповнювати їх, висаджувати нові дерева, піклуватись про екологічну ситуацію в країні, починаючи з себе.

Керівництво та працівники військової райадміністрації долучились до акції в рамках ініціативи Президента "Зелена країна", яка передбачає висадження 1 мільярду дерев за 3 роки і збільшення площі лісів на 1 мільйон гектарів за 10 років. Зараз же акція поширилась і на Братське лісництво філії «Вознесенське лісове господарство» ДСГП "Ліси України». Було висаджено 10 тис сіянців сосни кримської на площі 2,2 га.

Всього протягом весняної лісокультурної кампанії лісівниками було висаджено 80 тис штук сіянців сосни кримської, дуба черешчатого, черемхи, гледичії та маслинки на загальній площі 22,2 га.
Вознесенська військова адміністрація пропонує кожному долучитись до озеленення країни, адже кожне дерево, посаджене під час війни – це віра у нашу спільну перемогу та світле майбутнє України!
 
Останні новини