Допомога освітянам Вознесенщини

07.03.2023, 12:15

Воєнні умови не зупиняють освітній процес в Україні, а вчителі і працівники шкіл працюючи на освітньому фронті продовжують забезпечувати дітей знаннями, використовуючи сучасні технології. Доторкнувшись до діджиталізації, освітній процес набув нових форм, діти можуть навчатись у вже звичному і зрозумілому для них віртуальному середовищі, а головне  спілкуватись з однолітками та педагогами на відстані, швидко отримуючи відповіді, оцінки, завдання та пояснення матеріалу.

Однією з проблем, які постали перед вчителями у період переходу на дистанційне навчання стала недостатня кількість або погана якість техніки, з якою доводилось працювати.

На сьогоднішній день питання технічного забезпечення вчителів успішно вирішується, а управління освіти Вознесенської міської ради та освітяни Бузької територіальної громади вкотре відзвітували про отримання нових ноутбуків HP для забезпечення якісного освітнього процесу.

 

Допомогу отримали за сприяння Фундації Олени Зеленської у межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компанії «HP» та «Microsoft».

Відтепер створення презентацій, опитувань, відео- та фото-контенту стане набагато простішим та швидшим завдяки якісному інструменту, що дозволить вчителям втілювати креативні ідеї в учбовий процес, а дітям отримувати дійсно якісні знання не відвідуючи шкільних кабінетів.

Останні новини