До Міжнародного дня миру у Вознесенській громаді відбулось відкриття мистецького проєкту "До дому"

21.09.2023, 18:15

До Міжнародного дня миру в громаді відбулось відкриття мистецького проєкту "До дому" 

Цей проєкт присвячений розповіді про життя 7 переселенок, які знайшли прихисток у Вознесенській громаді - про їхні долі та життя до повномасштабного вторгнення.

Разом з героїнями відвідувачі поринули у спогади про їхній рідний дім та особисті історії. Це нагадує нам про силу спільної пам'яті та підтримки один одного, у ці важкі часи.

Міський голова Євгеній Величко відкрив проєкт та привітав всіх присутніх з Міжнародним днем миру, наголошуючи на важливості знайомства з історіями міст і родин, які знайшли прихисток у нашій громаді.

Даний проєкт доступний для всіх мешканців громади, відвідати його можна на площі Центральна у сквері протягом тижня до 27 вересня.

Тут ви можете познайомитись з історіями переселенок, які доповнені потужними портретами та архівними фотографіями їхніх рідних міст.

Ці миті об'єднують нашу громаду і показують, наскільки важливо слухати і розуміти історії та долі тих, хто втратив свій дім і прагне віднайти його знов.

Ми вдячні нашим героїням за їхню сміливість, відкритість та готовність говорити про важливі соціальні теми.

Міська рада подякувала творчій команді проєкту: Ізмайлову Андріяну, Луговому Павлу, Савчук Вікторії, Ковальчук Марині, Бальцер Вікторії за їхню неймовірну роботу та підготовку цього важливого проєкту!

Проєкт реалізується Фонд громади Вознесенська спільно з Вознесенською міською радою за результатами конкурсу грантів від Global Fund for Community Foundations

Останні новини