День захисту дітей на Вознесенщині

02.06.2023, 09:00

1 червня щороку відзначається День захисту дітей. В умовах повномасштабної війни це свято стало ще більш актуальним, ще більш необхідним та ще більш болючим для українців. Попри все, дітям необхідно давати відчути себе щасливими, подарувати позитивні емоції та свято навіть під час війни.

Вознесенськ цього року не залишив маленьких українців без свята, а тому 1 червня у парку Січової Слави було організовано та проведено конкурсно-розважальну програму, присвячену діткам. 

Присутніх розважали аніматори, проводили безліч різноманітних веселих ігор . Діти з задоволенням брали участь в іграх, конкурсах, відгадували загадки, співали, стрибали і танцювали. По закінченню конкурсів найактивніші учасники отримали безкоштовні білети на атракціони.

Усі бажаючі могли насолодитись виступами талановитих колективів, серед яких танцклуб " Basic-step", які продемонстрували свої номери та подарували усім позитив та посмішку у це світле свято.  Керівники гуртків Вознесенського міського ЦДЮТ Білоус О. В. (гурток "Кулінаркі шедеври") та Істочніков В. М. (гурток "Конструювання повітряних зміїв") провели для діток цікаві майстер-класи, під час яких виготовили креативні стаканчики із солодощів, повітряних зміїв та літачки. А також було безліч рухливих ігор з Песиком Патроном і Губкою Бобом та проведена ярмарка-розпродаж дитячих поробок, кошти від якої будуть передані на потреби наших захисників. На одній із галявин парку розкинулася сюрприз-майстерня «Діти Землі – надія планети», яку організували бібліотеки КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська».

Також міський голова Євгеній Величко привітав всіх присутніх зі святом, та нагородив грамотами діток за активну участь в міжнародних та всеукраїнських спортивних смаганнях, за сміливість та завзятість в досягненні мети.

 

Останні новини