Делегація Програми ООН у Вознесенську

16.03.2023, 11:51

Міська рада Вознесенська відзвітувала про проведену зустріч з представниками та представницями Програми ООН, які прибули до нашої громади для того, щоб обговорити процеси відбудови та вектори співпраці між ПРООН та Вознесенською ТГ.

Наша громада є однією з восьми цільових громад в Миколаївській області, яких підтримує Програма у напрямках: надання державних послуг, упровадження принципів доброго врядування, охорона навколишнього середовища, менеджмент руйнувань, підтримка сектору охорони здоров'я та посилення громадської безпеки й соціальної згуртованості.

 

Модель інтегрованого відновлення та розвитку громади, що передбачає оцінку місцевого потенціалу, оновлення Стратегії та її реалізація, створення офісу відновлення та розвитку, а також моніторинг реалізації Стратегії, презентував представник ПРООН Дмитро Курочка.

Під час зустрічі, міський голова Євгеній Величко розповів про першочергові потреби, процес реалізації вже діючих проєктів Програми та висловив готовність підтримувати співпрацю в напрямку розвитку та відновлення громади надалі.

Учасники домовились про подальші кроки на шляху до стратегічного партнерства та обговорили півпрацю між Програмою ООН та Вознесенською громадою.

Останні новини