Вирощували канабіс. На Миколаївщині викрили групу людей

03.10.2023, 11:00

На Миколаївщині 42-річного раніше судимого чоловіка підозрюють у схемі вирощування та продажу конопель, до якої він залучив ще двох знайомих. Вартість вилученої наркопродукції становить понад п'ять мільйонів гривень.

Про це повідомила Миколаївська обласна прокуратура.

"Організатор забезпечив учасників злочинної групи насінням конопель (канабісу), знаряддями праці, зрошувальною системою, добривами, а також надав вказівки щодо догляду за рослинами, дотриманням конспірації та пропозиції щодо охорони земельної ділянки, де вирощуються рослини роду коноплі", — йдеться у повідомлені прокуратури.

За даними прокуратури, підозрювані сіяли та вирощували нарковмісні коноплі посеред лісових насаджень на території Вознесенського району.  Чоловіки збирали та висушували їх, а далі фасували та реалізовували готову наркопродукцію.

 Правоохоронці вилучили понад 500 кущів конопель, мобільні телефони, чорнові записи, гроші, приладдя для поливу та оброблення, добрива.
Станом на третє жовтня групу людей підозрюють у незаконному посіві та вирощуванні конопель з метою їх збуту. Підозрюваним обрали запобіжні заходи — тримання під вартою з можливістю внесення застави в розмірі майже один мільйон гривень кожному.
Останні новини