У Вознесенському районі перевірили дотримання карантинних норм

11.11.2021, 12:30
Фото з відкритих джерел

Мобільна група, до якої увійшли заступник голови Вознесенської райдержадміністрації Антоніна Шарата, представники Нацполіції, Держпродспоживслужби, структурних підрозділів райдержадміністрації перевірили, як дотримуються навчальних закладів, торговельних об'єктів села Сергіївка Братської громади карантинні вимоги «червоного» рівня.
Крім того, перевіряльники цікавилися дотриманням протиепідеміологічних норм, зокрема, наявністю сертифікатів про вакцинацію, а також чи не порушено карантинні норми.

Як повідомили у Вознесенській РДА, було перевірено Сергіївську ЗОШ І-ІІ ступенів та три заклади торгівлі продовольчими товарами.

У навчальному закладі порушень не виявлено – у школі вакциновано 100% колективу, дотримано всіх карантинних норм.

Щодо торгових закладів, перевірка показала, що продавці магазинів проходять температурний скринінг перед початком робочої зміни, є журнали про термометрію персоналу, є інформаційні листи щодо профілактики коронавірусної хвороби COVID-19, ємності для використаних масок та одноразових рукавичок.

У той же час було зроблено зауваження про відсутність розмітки на підлозі для перебування громадян у черзі з дотриманням соціальної дистанції 1,5 м.

Останні новини