Житель Вознесенська вбив співмешканку та закопав у лісі

12.11.2021, 18:00
фото: Нацполіція

Про це  повідомляє  відділ комунікації поліції Миколаївської області.

У четвер, 11 листопада, до чергової частини Вознесенського районного управління поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про зникнення її 52-річної тітки. Правоохоронці з'ясували, що жінку ніхто не бачив близько двох тижнів.

В результаті проведених слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що жінка, яка зникла, мертва, а її тіло закопав співмешканець у лісосмузі біля місцевого цвинтаря. Спочатку 62-річний чоловік розповідав, що громадянська дружина нібито померла сама, тому він так і вчинив.

Громадянин показав місце поховання. Тіло жінки правоохоронці направили на проведення судово-медичної експертизи, на думку якої виявилося, що смерть потерпілої настала внаслідок механічної асфіксії — жінку задушили.

Вже після того, як поліцейські надали зловмиснику беззастережні докази його причетності до вбивства, він зізнався, що в ході побутового конфлікту задушив дружину подушкою, а наступного дня позбавився тіла.

Наразі за підтримки Вознесенської окружної прокуратури слідчі вручили чоловікові повідомлення про підозру у скоєнні умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України), слідчі дії продовжуються.

Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Останні новини