Ракетний удар по Слов’янську: чергова атака окупантів

27.03.2023, 14:38

Ранок 27 березня вкотре довів жителям Слов’янська, наскільки безлюдяними є окупанти, проти яких ведеться боротьба. Близько 10:30 ранку, держава-терорист вдарила по Слов’янську Донецької області ракетами типу С-300 по центру міста, де розташовувались цивільні приватні будинки, адміністративні та офісні будівлі, житлові багатоповерхівки.

За повідомленнями очільника Слов'янської міської військової адміністрації Вадима Лях, станом на 12:30, кількість загиблих у Слов'янську зросла до 2 людей, та 29 постраждалих, серед яких одна дитина. Зруйновано адміністративні будівлі, офіси, п'ять багатоповерхівок і сім приватних будинків. 

На місці досі працює рятувальна операція, а тому кількість жертв може змінитись.

На атаку ворога відреагував Президент України, Володимир Зеленський, заявивши:

"Ворог повинен знати: Україна не пробачить знущання з наших людей, не пробачить цих смертей і поранень. Усі російські терористи будуть розбиті. Відповідальність понесуть усі, хто причетний до цієї агресії."

Також вранці обстріляли Дружківку — ракети влучили в дитячий будинок. За попередньою інформацією начальника Донецької ОВА Павла Кириленко, наразі жертв та постраждалих там немає.

Останні новини