Кличко звільнив свого заступника через затягування будівництва мосту на Троєщину

05.11.2021, 12:45
Фото з відкритих джерел

Міський голова Києва Віталій Кличко у п'ятницю, 5 листопада, звільнив заступника голови КМДА Олександра Густельова, бо він затягував роботи із завершення будівництва Подільсько-Воскресенського мосту.

Кличко розповів, що вранці без попередження з'їздив на об'єкт, щоб подивитися на хід будівництва. І побачив, що на місці фактично нічого не відбувається, хоча профільний заступник регулярно доповідав про те, що «наприкінці року міст «поїде».

«Але обіцянки залишаються обіцянками, а нам потрібен результат! Все, що було потрібно, щоб завершити роботу із запуску автомобільного руху, було забезпечено. І фінансово, й організаційно. При цьому заступник, який відповідає за об'єкт, не зміг раціонально організувати роботу. І щоразу божився, коли ми виїжджали на все, що робиться і до завершення. Я сьогодні поїхав туди сам і побачив, що картина – не райдужна… У нас немає часу слухати чергові обіцянки чи скарги та нарікання на якісь проблеми. Тому, певен, потрібно міняти менеджера проекту. І я ухвалив рішення про звільнення профільного заступника, який публічно мені обіцяв, що ми запустимо авторух наприкінці цього року – Олександра Густельова», - написав Віталій Кличко.

 

Останні новини