Численні переломи: В Одесі через непогоду на літню жінку впало дерево

28.03.2023, 17:10

Пресслужба ГУ ДСНС в Одеській області повідомила, що 28 березня, в Одесі на вул. Люстдорфській, 56 сталась надзвичайна ситуація. Через штормовий вітер, сталось падіння великого дерева на кілька автомобілів, в результаті чого постраждала літня жінка. Уже за 5 хвилин на місце прибула бригада підстанції №4 у складі лікаря Ганни Гостєвої, фельдшера Даниїла Ярошенка та водія Станіслава Лященка, а також рятувальники ДСНС, які із допомогою спецтехніки прибрали дерево. Бригада надала першу допомогу постраждалій на місці,знеболіли,іммобілізували та екстрено доправила жінку до найближчої лікарні з численними переломами та у важкому стані.

Наразі, станом на 15:00, в результаті штормового вітру у м. Одеса вже повалено 19 дерев та чотири гілки. Комунальні служби працюють над усуненням наслідків.

Стосовно Миколаївщини, відділ прогнозування та гідрометеорологічного забезпечення Миколаївського гідрометцентру попередив:

Станом на 12:00 вітер південний і південно-західний із переходом на північно-західний, 15-20 метрів за секунду. В Одесі - 20 м/с, Южному - 21 м/с, в Очакові - 15 м/с У Миколаєві вітер 12 м/с південно-східний, південний. Коли перейде на північно-західний, поривчастість вітру посилиться. Це може статися в середині дня, ввечері. Сподіваємось, що у Миколаєві вітер не перевищить значення у 20 м/с. 29 березня до 11:00 вітер має послабшати до 12 метрів за секунду. Проте на ніч температура може знизитись до мінусових значень

В області тримається вітряна погода, що відповідає першому рівню небезпечності (жовтому), а тому ми нагадуємо про необхідність дослухатися до попереджень Гідрометцентру та ДСНС та бути обережними, щоб не наражати себе на небезпеку.

Останні новини