Буковель відкриває сезон 10 грудня – кому дозволять кататися

09.12.2021, 13:30
Фото з відкритих джерел

На Прикарпатті гірськолижний курорт «Буковель» відкриє зимовий сезон 10 грудня без розважальних заходів.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в пресслужбі ГК «Буковель».

«10 грудня у нас запрацюють більшість витягів і так відкриється зимовий сезон. Розважальних заходів ми не планували через карантинні обмеження. Очікуємо, що сезон буде вдалим», - зазначили в пресслужбі.

Адміністрація курорту не виключає, що гостям Буковелю видаватимуть спеціальні наліпки для того, щоб верифікувати туриста і не перевіряти у нього щоразу COVID-сертифікат. Такі наліпки розробили для роботи Буковелю у червоній зоні епіднебезепеки. Їх видаватимуть при поселенні гостей у готель. А на витягах ці наліпки дозволять уникнути черг, які б могли виникнути при перевірці COVID-документів. Адже кататись дозволять туристам, які мають два щеплення від коронавірусу або негативний ПЛР-тест. Відтак на території курорту обіцяють розгорнути кілька пунктів тестування.

«Наразі Прикарпаття вийшло з червоної у жовту зону і ми очікуємо роз’яснення щодо запровадження таких заходів», - зауважили у пресслужбі Буковелю.

За їхньою інформацією, поки тут працює лише оглядовий витяг. 10 грудня на Буковелі запрацюють дитячі майданчики, Лижна школа та траси 1С; 2С; переїзд В; 3А; 5А; 5В; переїзд D; 12B; 7A; 9A. Ще три гірськолижні траси додатково відкриють 11 грудня.

У Буковелі зауважили, що на грудень туристи забронювали 90% номерів у готелях курорту, у січні - майже 100% номерів.

Усі працівники курорту повністю вакциновані від COVID-19.

Раніше відкриття зимового сезону на Буковелі супроводжувалось гучними фестивалями, тематичними вечірками та майстер-класами.

 

Останні новини