Южноукраїнська тенісистка Леся Цуренко виступить на престижному турнірі Вімблдон

26.06.2022, 16:15

27 червня стартують матчі основної сітки Вімблдона. В понеділок на корти вийдуть три українські тенісистки. Серед них Леся Цуренко - вихованка тренерів із Южноукраїнська. Саме на Миколаївщині вона зробила свої перші кроки у тенісі.

Леся Цуренко отримала можливість зіграти на престижному турнірі, оминаючи кваліфікацію. Українська тенісистка може зіграти в основі чемпіонату Вімблдону вперше з 2019 року після відмови від участі на турнірі з боку хорватки Ани Конюх.

Нагадаємо, на початку травня поточного року відома українська тенісистка Леся Цуренко вибачилася за те, що продовжувала їздити на кубок кремля навіть після анексії росією Криму і початку війни на Донбасі.

Знаєте, я була однією з тих, хто продовжував їздити на кубок кремля. Я грала там, була впевнена, що своєю поведінкою демонструю заклик до миру, що це допоможе нашим країнам бути єдиними, що все буде добре. Я помилялася. Я була сліпою. Мені здається, я жила у якомусь світі фантазії. Я дійсно хочу вибачитися перед Україною, українським народом за те, що я була нереально сліпою. Я неадекватно оцінювала ситуацію на той момент. Зараз у мене особисто жодних питань нема, все ясно. Я просто хочу вибачитись. Справді, - сказала вона.

Останні новини