На ЮУАЕС розпочали кампанію медичного страхування

05.11.2021, 15:15
Фото з відкритих джерел

Цього року розмір матеріальної допомоги, що надається персоналу підприємства, складає 9 тисяч гривень; гроші перерахують за обраний медичний пакет. Власним коштом працівники атомної станції сплатять тільки податок на прибуток у розмірі 19,5%.

«Медичні пакети, які страхові компанії пропонують атомникам, унікальні. Вони розроблялись індивідуально для НАЕК «Енергоатом» з урахуванням висунутих вимог. Ми не пропагуємо якусь конкретну компанію для укладання договору. Ключовий меседж – страхуватися потрібно, адже це захист кожного у разі проблем зі здоров’ям», - каже начальник відділу охорони здоров’я ЮУАЕС Галина Хмілєвська.

Традицію корпоративного захисту в Енергоатомі підтримують з 2020 року. У компанії вважають, що збереження здоров’я співробітників – це важливий фактор соціальної підтримки та забезпечення ефективності виконання виробничих завдань. Наявність страховки гарантує можливість отримати невідкладну, стаціонарну, амбулаторно-поліклінічну допомогу. У 2021-му тільки для компенсації страхових платежів працівникам Южно-Української АЕС було витрачено понад 51,5 мільйона гривень.

Усю необхідну інформацію про оновлені медичні пакети викладено в комп’ютерній мережі підприємства. Алгоритм дій – як застрахуватися й отримати компенсацію страхового внеску – надіслано працівникам в електронні скриньки.

Останні новини