За новими реквізитами: які зміни в оплаті за газ відбулися на Миколаївщині

03.10.2023, 18:00

 

На Миколаївщині з першого жовтня 2023 року змінився оператор газорозподільного механізму. Відтепер послугу з розподілу та доставлення природного газу надає Миколаївська філія "Газмережі" і оплату треба здійснювати за новими реквізитами.

Про це  повідомила речниця Акціонерного товариства "Миколаївгаз" Ірина Крісанова.

"Я хочу звернути увагу, що ці реквізити починають діяти з жовтня, але важливо оплату за вересень здійснювати за старими реквізитами АТ "Миколаївгаз", — говорить Ірина Крісанова.

За словами речниці, цей місяць розрахований на максимальне інформування населення стосовно нововведень.

"Ми сподіваємося, що помилкових оплат або незручностей для жителів міста та області не буде. До того ж, ми провели відповідну роботу з банками партнерами: повідомили про зміну реквізитів і сподіваємося, що система буде працювати коректно", — каже Ірина Крісанова.

На випадок, якщо люди сплатять за розподіл газу після 20 жовтня, на підприємстві є зразок заяви щодо повернення грошей.

"Необхідно буде надати певний пакет документів — це паспорт, ідентифікаційний код та реквізити банківської карти, на яку необхідно буде здійснити повернення. Тому жодні кошти не пропадуть, а люди можуть їх отримати назад у випадку якщо вони були сплачені помилково", — додає речниця АТ "Миколаївгаз".

Із жовтня 2023 року оплату необхідно здійснювати за новими реквізитами, про що вказали у пресслужбі Миколаївської філії "Газмережі":

  • ЄДРПОУ: 45192910
  • МФО: 326461
  • п/р: UA043264610000026034301526793
Останні новини