Я йду у «Лють»

11.03.2023, 13:47

Нашу країну мужньо боронять не лише чоловіки, а й дівчата, які готові стійко приймати бій, допомагати пораненим та відстоювати рідну українську землю.

Так до управління національної поліції України у Миколаєві звернулась Марина Скрипкару, висловивши бажання піти у «Гвардію наступу», а саме у поліцейську бригаду «Лють».

Маючи медичну освіту, дівчина пліч-о-пліч з колегами-медиками реанімаційного відділення Миколаївської інфекційної лікарні рятувала життя містян під час активних бойових дій. Зараз, розуміючи, що ці знання можуть знадобитись на фронті, захотіла вступити до лав захисників України від російських загарбників.

Дивлячись на приклад рідного брата, що вже більше 5-ти років служить у Націіональній гвардії України та знайомих військових, дівчини чітко зрозуміла  це те, чим вона повинна займатись саме зараз.

Дівчина розказує, що війна, постійні обстріли міста, добові чергування у лікарні, які часто закінчувались не через добу, друзі-військові, їхній досвід  усе це разом змусило інакше подивитись на її фах. Рідні підтримали її бажання служити в штурмовому поліцейському підрозділі.

«Спершу мама неоднозначно відреагувала на моє рішення, але тато з братом підтримали. Кажуть, що моя завзятість точно допоможе мені у службі. Вважаю, що ситуація у країні просто вимагає рішучих дій і рішень, саме тому йду у «Лють». Серед когорти однодумців точно простіше досягти поставленої мети, а мета у нас одна – перемога України, чого я і прагну. Я зрозуміла, що маю бути там, аби на місці надавати кваліфіковану медичну допомогу та рятувати наших захисників. І коли стала така нагода, я скористалась своїм шансом.»

Перед відправленням на навання дівчина успішно пройшла необхідні етапи відбору, а саме військово-лікарську комісію, тестування рівня логічного й аналітичного мислення та професійних знань, перевірку рівня фізичної підготовки а також співбесіду. Вже незабаром Марина вирушить на навчання, щоб стати повністю підготовленим бійцем бригади «Лють» та поповнити ряди захисників і захисниць України.

 

Ми пишаємось, що українці та українки є настільки відважними та мужніми, і не втомлюються протистояти ворогу, щодня даючи відсіч окупантам.

Останні новини