У Миколаєві помер кандидат медичних наук Владислав Раєвський

01.11.2021, 16:00
Фото з відкритих джерел

У Миколаєві помер лікар , кандидат медичних наук Владислав Раєвський.

Про це повідомили на Facebook КНП " Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України".

«Адміністрація та колектив Державної установи «Миколаївський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров'я України» з великою скорботою повідомляє, що 30.10.2021 року, на 73-му році життя перестало битися серце доброї та щирої друга, шановної людини, справжнього професіонала. колеги – кандидата медичних наук – Раєвського Владислава Анатолійовича!

Владислав Анатолійович зробив значний внесок у розвиток санітарно-епідеміологічної служби, якій віддав майже 50 років свого трудового життя задля забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення Миколаївської області. Пройшов нелегкий, але відомий шлях від лікаря з гігієни праці до завідувача відділу. Він належав до яскравої когорти фахівців, які віддавали всі свої сили для здоров'я та довголіття людини.

Ми завжди пам'ятатимемо Владислава Анатолійовича, як вірного друга, досвідченого фахівця, доброзичливу та щиру людину. Втрата Владислава Анатолійовича Раєвського непоправна для колективу установи та всього медичного товариства області. Сум і смуток ми поділяємо з його сім'єю, з усіма, хто його знав та любив.

Світла пам'ять про Владислава Анатолійовича Раєвського назавжди залишиться в серцях усіх, хто його знав і працював разом з ним»

Останні новини