Три миколаївські обласні лікарні відправлять 29 медиків у тубдиспансер у Сливине для допомоги у лікуванні COVID-пацієнтів

05.11.2021, 15:45
Фото з відкритих джерел

Миколаївські обласні лікарні направлять частину своїх працівників до КНП «Миколаївський регіональний фтизіопульмонологічний медичний центр» для допомоги у лікуванні пацієнтів, хворих на коронавірус.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови Миколаївської ОДА Юрій Гранатуров.

Він повідомив, що 4 листопада в ОДА відбулася нарада, де було вирішено звернутись до головних лікарів обласних лікувальних закладів з проханням допомогти пульмонологічному центру в селі Сливине розгорнути додаткові ліжка для COVID- пацієнтів.

Допомогти вже погодилися медики з Миколаївської обласної клінічної лікарні, з областної Лікарні відновного лікування та навкологія. Юрій Гранатуров сподівається, що й інші обласні лікувальні заклади надійдуть також, виходячи зі своїх потужностей.

«Першими на звернення відреагували працівники Миколаївської обласної клінічної лікарні, вони перейнялися важливістю, коли у скрутну годину потрібно не з'ясовувати стосунки, а працювати заради життя людей. І хоча на рахунку кожен працівник лікарні все ж таки 19 фахівців, у складі яких лікарі, медичні сестри, санітари, готові організувати роботу пульмонологічного центру, зробити все від них залежне (за інформацією прес-служби Миколаївської обласної клінічної лікарні Ірина Воронцова). Також відгукнувся колектив, як кажуть у народі «лікарні», надають п'ять медичних працівників. Поки пишу цю посаду, приєдналася онкологія – також п'ять медичних працівників», - повідомив Юрій Гранатуров.

 

Останні новини