ППО для Миколаєва: оприлюднена електронна петиція

28.06.2022, 08:00

На офіційному Інтернет-представництві Президента України 27 червня оприлюднена електронна петиція «ППО для міста Миколаєва». Миколаївці сподіваються на придбання сучасної системи протиповітряної оборони для обласного центра, який с перших днів війни  тримає оборону Півдня. Автор петиції – Олександр Глухов. За один день її підписали понад 2200 осіб. Збір підписів триватиме ще 92 дні. 

У разі набрання 25 тисяч голосів її має розглянути розгляд електронної петиції здійснюється невідкладно, але не пізніше десяти робочих днів від дня оприлюднення інформації про початок її розгляду. Про підтримку або не підтримку електронної петиції, адресованої Президентові України, публічно оголошується Президентом України на веб-сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України. 

Для того, щоб підтримати створену електронну петицію, користувач повинен перейти на сторінку цієї петиції, ознайомитися з її текстом і натиснути кнопку «Підписатися». Зарахування голосу користувача, який здійснив вхід на веб-сайт (авторизувався на веб-сайті), відбудеться одразу ж. Користувач, який не здійснив вхід на сайт, має спочатку увійти за допомогою інтегрованої системи електронної ідентифікації ID.GOV.UA.

 

Останні новини