На Миколаївщині за 650 млн. грн ремонтують дорогу від Вознесенська до Южноукраїнська

12.10.2021, 11:30
Фото з відкритих джерел

У Миколаївській області триває ремонт ділянки траси Н-24 завдовжки 20,3 кілометра між містами Вознесенськ та Южноукраїнськ.

Про це повідомили у Службі автомобільних доріг Миколаївської області.

Зазначимо, що згідно з договором, опублікованим у системі публічних закупівель  ProZorro , вартість ремонту ділянки становить 649 мільйонів 213 тисяч 788 гривеньРоботи відбуваються у рамках поточного ремонту.

Працівники підрядної організації, що перемогла у тендері, ВАТ «Хмельницьке дорожньо-будівельне управління № 56» на об'єкті ремонту облаштують дренаж, суміш СФОВ та шар, що вирівнює, з крупнозернистої асфальтобетонної суміші.

Далі шляховики покладуть верхній шар асфальтобетону та виконають роботи з організації дорожнього руху. Зазначається, що найбільше організаційних робіт передбачено у селі Олександрівка, через яке проходить швидкісна траса Н-24.

Там обіцяють поставити 7 нових та відремонтувати 8 існуючих автопавільйонів, облаштувавши їх заїзними «кишенями», посадковими майданчиками, тротуарами з тактильною плиткою та електроосвітленням. Також повинні встановити нові дорожні знаки та нанести горизонтальну розмітку.

 

Останні новини