Миколаївські «ракети» збираються задіяти у перевезеннях Дніпром – проект підтримав міністр культури

12.09.2021, 09:15
Фото з відкритих джерел

Нагадаємо, що на Миколаївщині зараз «ракети» працюють на одному рейсі, Очаків – Кінбурнська коса. Раніше вони ходили маршрутами Миколаїв – Вознесенськ та Нова Каховка – Херсон – Гола Пристань, але ці поїздки виявилися нерентабельними.

«Вранці відправили пасажирів, які беруть участь у фокус-групі, та разом із соціологами допоможуть зробити майбутні регулярні подорожі максимально комфортними. Ми досліджуємо можливості відновлення регулярних туристичних маршрутів, розглядаючи також варіанти співфінансування таких програм із боку держави».

«Одноденний промомаршрут складається з подорожі по Дніпру з Києва до Канева та назад. Все це на швидкісних теплоходах. Щонайменше два маршрути з Києва – до Канева та Чорнобиля можуть регулярно заробити вже з наступного року. Ця модель відпрацьована з місцевою владою, туроператорами, Міністерством інфраструктури України… З такими мальовничими річками, які є в нашій країні, соромно не використати такий шанс. День на теплоході – це завжди незабутні емоції», - заявив Ткаченко.

фото з відкритих джерел

Останні новини