Миколаївські міська рада затвердила новий склад топонімічної комісії

07.09.2023, 14:00

 

 

Депутати Миколаївської міської ради затвердили склад "Комісії з питань перейменування вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів та інших споруд, розташованих на території міста". До складу включили ім’я генерала Дмитра Марченка  з приміткою "за згоди".

Відповідне рішення затвердили під час сесії 7-го вересня.

Начальник управління культури міста Юрій Любаров під час сесії сказав, що одна із кандидаток, Таміла Бугаєнко, відізвала свою кандидатуру зі складу комісії.

Замість Бугаєнко депутат Євген Павлович запропонував кандидатуру Дмитра Марченка. Міський голова Олександр Сєнкевич зазначив, що подібні пропозиції отримує у соціальних мережах.

До мене теж звертаються через соціальні мережі щодо включення генерала Марченка до топонімічної комісії. Люди йому довіряють, ті, хто знає, що відбувалося в місті на початку вторгнення, й ті, хто особисто брав участь у обороні Миколаєва. Вважаю, це доцільним”, — сказав мер.

Депутати склад комісії у кількості 15 людей затвердили з урахуванням змін, але станом на 7 вересня невідомо, чи погодиться працювати у комісії сам Марченко.

Останні новини